مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رد تجدیدنظر خواهی دادنامه تجدیدنظر خواسته

باسلام عید شما مبارک می خواستم بدانم آیا می توان به رای قطعی دادگاه تجدیدنظر اعتراض کرد در مورد اجرت المثل ممنون

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
وقتیکه شما به رای دادگاه بدوی اعتراض وتجدیدنظرخواهی کردید دیگر نمی توانید به رای دادگاه تجدیدنظر اعتراض وتجدیدنظرخواهی کنید وفقط می توانید درصورت داشتن شرایط اعاده دادرسی به رای قطعی درخواست اعاده دادرسی کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود خیر اگر رای قطعیت یافته باشد راهی نیست جز اعاده دادرسی ان هم با شرایطی امکان پذیر است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر دلیل جدید داشته باشید فقط میتوانید اعاده دادرسی نمایید