مشاوره حقوقی رایگان - نگهبانی و فنس

سلام،بنده زنبوردار بومی هستم و زنبورستانم را در یک زمین باغ 3000 متری که دارای درختان میوه هست و اطراف زمین برای جلوگیری از ورود حیوانات فنس کشی شده است نگهداری میکنم و داخل همون زمین یک اتاقک حدودا15 متری به عنوان نگهبانی ساختم امروز ماموران جهاد به من اخطار دادند برای تخریب سوالم این است که احتمال تخریب اتاقک و فنس توسط جهاد کشاورزی وجود دارد؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر حکم تخریب صادر نشده میتوانید با جهاد به صورت نقدی توافق کنید و گرنه حکم اجرا خواهد شد . مگر انکه دلایلی دال بر اثبات ادعای خود ارایه دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله پرونده شما در کمیسیون ماده 99 بررسی خواهد شد و