مشاوره حقوقی رایگان - احداث انبار نگهداری وسایل

با سلام در باغی که مساحت 750متره زنبور دارم میخواستم ببینم برا نگهداری وسایلم میتونم یک اتاقک 20متری و یا یک سایه بان شیروانی با همین متراژ بسازم ؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
حسب تبصره یک ماده یک قانون حفظ کاربری زمینهای زراعی وباغها باید از کمیسیون مستقرردر اداره جهاد کشاورزی مجوز اخذ نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما باید درخواست خود را به اداره جهاد مطرح نمایید. تا
در کمیسیون بررسی بشود
‌و اگر بدون اخذ مجوز
اقدام به ساخت نمایید احتمال صدور دستور تخریب وجود دارد