مشاوره حقوقی رایگان - جهاد کشاورزی

سلام و تشکر از راهنماییتون،
من چهار سال پیش یک اتاق 25 متر مربع و یک انبار و دستشویی 9 متر مربع ساخته ام در باغی به مساحت 1500 متر مبع که به عنوان نگهبانی استفاده میکنم که اتاق با ارتفاع دومتر و مصالح سقف موزاییک و دیوار بلوک وفاقد تاسیسات و باغمم برق نداره از حاشیه زاینده روده و در خارج حریم رودخانه هست
الان دادگاه اتهام تغییر کاربری داده،میخام بدونم راهکاری هست که با جریمه مختومه بشه یا باید تخریب کنم،،،درختان باغ هیچ کدام قطع نشده بلکه بهتر هم شده اند??ممنونم اگر راهنمایی دارید ممنونتان ، هزینه هم پرداخت میکنم جهت مشاوره

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اولا نسبت به رای صادره اعتراض نمایید
ثانیا اصولا اتاقک کارکری یا نگهداری تجهیزات باغ تغییر کاربری تلقی نمیگردد در هرصورت باید بررسی شود که زمان ساخت چه وقت بوده ایا مشمول مرور زمان شده است یاخیر

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید در دادگاه اعلام کنید ساخت بنا برای نگهبانی و... است و دفاعیات خود را مطرح کنید توجه داشته باشید هر گونه ساخت و سازی نیاز به مجوز از جهاد کشاورزی است.
با توجه به اینکه از تاریخ ساخت 4 سال گذشته است ممکن است که دادگاه مشمول مرور زمان اعلام کند و حکم تخریب صادر نشود ولی برخی شعبات تغییر کاربری رو مشمول مرور زمان نمی دانند .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام قابل بررسی و گفتگو و توضیحات بیشتر است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود امکان موفقیت وجود دارد لیکن بدان معترض شوید مستند و مستدل
موضوع تخصصا باید مورد توجه قرار گیرد