مشاوره حقوقی رایگان - تغییر محل تولد

سلام سال 59 در بیمارستانی در تهران بدنیا اومدم ولی شناسنامه صادره از شهرستان ایا برای دریافت گواهی تولد نیاز به حکم قضایی هست

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

حکم قضایی خیر . باید به اداره ثبت احوال محل صدور شناسنامه مراجعه کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید برای اثبات محل تولد
یا از بیمارستان
گواهی ولادت بگیرید یا اقامه دعوا
نمایید و

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

میتوانید از بیمارستان گواهی تولد اخذنمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از بیمارستان اقدام نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر بیمارستان همکاری نکرد از طریق دادگاه اقدام شود

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام.بله.هر گونه تغییر در اسناد سجلی اصولا با دخالت محکمه ممکن است

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام از بیمارستان گواهی تولد اخذ نمایید در صورت عدم همکاری از طریق دادگاه اقدام نمایید

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

برای اثبات محل تولد لازمه اثبات است که می‌توانید برای این خواسته اقامه دعوا کنید