مشاوره حقوقی رایگان - برخورد در شب با گله ای گوسفند

من تو راه برگشت به شهرم بودم با مسافر خیابان تاریک بود یهو یه نور از بیرون از جاده داشت دیده میشد تا هنوز نزدیک شدم برخورد کردم به گوسفندان تقصیر این ماجرا کیه

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید از طریق افسر کارشناسی شود تا مقصر و میزان تقصیر مشخص شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

افسر کارشناس راهنمایی و رانندگی کارشناسی میکند و بر اساس آن مقصر و میزان تقصیر مشخص شود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

تعیین مقصر با کارشناس مربوطه می باشد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

کارشناس تصادفات موضوع را بررسی و اظهار نظر قطعی نمود