مشاوره حقوقی رایگان - اثبات بدهکار نبودن

باسلام وعرض خسته نباشید خدمت وکلای محترم
بنده مدتی قبل پولی رو از یک شخص بابت سرمایه گذاری ارز دیجیتال دریافت کردم که بهشون ماهیانه سود پرداخت کنم اویل ایشون بهم مقداری ارز دادن که کار کردیم موفقیت امیز بود که اصل ارز و سود ایشون برگشت زدم
که بهم پیشنهاد دادن مجدد ازشون سرمایه دریافت کردم البته ریالی دریافت کردم که واریز کردن که در تلگرام گفتم پولی که دادین (حدودا 300میلیون تومن) بعد سه ماهالی 4ماه 500میلیون برمیگردونم که متاسفانه به مشکل خوردم که بعد 3ماه که بهشون گفتم بهم فشار اورد که به خانوادت میگم یا تو گروه میگم ابروت میبرم منم تو فشار قرار گرفتم بعد 3ماه گفتم بیاد وبهش یک دست خط نوشتم که مبلغ 14 میلیارد بهم داده وطی چند ماه دیگه باید برگردونم همون مبلغ وهیچ شاهدی یا جایی ثبت نکردیم بین خودمون دونفر نوشته شد گفت اصل پول که بدی من اینا روبهت برمیگردونم که ایشون هم بعد دوماه گیر داد باید به اندازه 14 میلیارد بهم سفته بفرستی که من 800 میلیون تومنش بیشتر سفته ندادم
که تهدید کرد که اگه سفته بیشتر نفرستی من از سفته ها وقرارداد شکایت میکنم درحال حاضر این اقا شکایت کرده درصورتی که طلبش از من حدود 300میلیون تومان میباشد
چطوری اثبات کنم طلب ایشون 300تومن میباشد حتی اگه بخان ارز دیجیتال رو هم حساب کنن من دوبرابر برابر ارز که به من تحویل داده بهش ارز برگشت زدم
و داخل دو گروه تلگرامی ارز ابروی من رو برده وگفته من کلاهبرداری کردم از ایشون وگفته که مبلغ سنگینش رو ارز ارسال کرده برایم ولی هیچ تراکنش ارزی نداره وصحت نداره چون ایشون به هیچ عنوان ارز از من طلبکار نیستن در صورتی که بنده اصل مبلغ رو قبول دارم بدهکار هستم ومنکر نیستم
ایا راهی وجود داره که از ایشون درخواست بشه ثابت کنه از چه طریق به من پول داده چون واقعا نه پول ونه مال ونه طلا ونه دلار به من نداده فقط مبلغ300 میلیون واریزی داشته
درضمن پول رو برج 7 واریز کردن برام و دستنوشته روبرج 11 بعد ضررم ازم گرفتن ودر دستنوشته گفتن بنویسم که برج 11 پول رو دریافت کردم نه برج 7
وسفته رو برج یعنی دو ماه بعد دستنوشته گفتن براشون ارسال کنم که منم 800 تومن سفته واسش ازطریق پست ارسال کردم
باتشکر

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نیاز به بررسی بیشتر دارد جهت راهنمایی و مشاوره بهتر است با وکلا تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام موضوع شما از جهات مختلف قابل بررسی است
امضا اقرارنامه مبنی بر گرفتن 14 میلیارد و دادن سفته به مبلغ 800 میلیون باعث ایجاد مشکلات خواهد شد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اظهارنظر دقیق مستلزم بررسی جمیع مستندات است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد