مشاوره حقوقی رایگان - اثبات بدهکار نبودن

با سلام و خسته نباشید.
آیا داشتن چک یا سفته نزد کسی همیشه دلیل بر مدیون بودن است؟
اگر چنانچه سفته ای نزد فردی داشته باشی و اقدام به شکایت کرده باشد و هیچ گونه مدرک و شهودی نیز جهت اثبات عدم بدهکاری نداشته باشی آیا به جز مدرک و شهود راهی برای اثبات مدیون نبودن هست یا نه؟ ممنون میشوم راهنمایی فرمایید.
با تشکر.

پاسخ ها :

هادي  كثير

جناب آقای هادي كثير :

با سلام . در صورتی که هیچ دلیلی برخلاف سند تجاری نداشته باشید محکوم می شوید مگر اینکه طرف شما اقرار به این موضوع نماید .