مشاوره حقوقی رایگان - خودرو

سلام من خودروی وانت گرفتم که در قولنامه ثبت نشد ولی شاهد هستش که گفته بود موتور از نظر دیفرانسیل موتور وگیربکس شاسی سالمه وتواون موقع خریداری شد ماشین اگزوزش پاره بود ومن متوجه صداهای اون نشدم وتوهمان روز برم صافکاری ونقاش که حدودیک ماه طول کشیدبعدکه اگزوز رو انداختم متوجه شدم هم گیربکس هم دیفرانسیل خرابه وموتور هم خرج داره که همون روز من به دلیل شرایط کاریم مجبور شدم از شهرستان به تهران برم وموضوع رو با قول نامه نویس میاک گذاشتم که گفتن مشکلی نداره بعد 25 روز که من برگشتم لازم به ذکراست به خاطر سند 7میلیون تواختیار من بود که بعد سند بزنم که اومدنی چون اون موقع خاک و گل بود متوجه نشدم دیدم که شاسی ماشینم هم جوشی هست وچند جایی هم شکستگی داره بعد باهم توافق کردیم که من مبلغ 2ملیون بدم وتوافق انجام شد وطرف الان دوروزه بهم وکالت تعویض پلاک زده ودوملیون میخوام بدم قبول نمیکه میگه من شریک دارم قبول نمیکنه وتمام کمال پولشو میخوادوکل مدارکو من دارم حالا میخوهدازم شکایت کنه میشه یاری کنین

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله ایسان حق شکایت دارد و شما میتوانید به واسطه وجود عیوب تحت شرایطی معامله را فسخ کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید