مشاوره حقوقی رایگان - تسویه سربازی

سلام و عرض ادب
بنده قبل از کرونا سربازی خود را تمام کردم و برگه تسویه موقت هم گرفتم و از هشت تا امضا دو تارو گرفتم که دیگه بیماری کرونا اومد و محل خدمت من با محل زندگی من چند ساعت فاصله داشت و بعد از گذشت دو سال هنوز اقدام به تسویه و گرفتن کارت پایان خدمت نکردم
آیا محکومیت یا مشکلی هنگام مراجعه به تسویه پیش میاد برای بنده ؟ با تشکر

پاسخ ها :

محسن دولّو

جناب آقای محسن دولّو :

سلام. سوال حقوقی نیست. ولی وقتی برگه تسویه موقت هم گرفتید مشکلی نیست. روند تسویه را ادامه دهید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود جای نگرانی نیست برای شما اقدام نمایید جهت اخذ کارت