مشاوره حقوقی رایگان - اتمام خدمت سربازی و عدم تسویه حساب از پادگانی که دران از خدمت ترخیص شدم.

ترخیص شدن از سربازی و پایان دوری از خانواده ومشکلات.یعنی با کلی از مشکلات رفتم سربازی، واز خدمت ترخیص شدم،
ولی مثل همه ی مردم که پس از اتمام سربازی از پادگانی که در آن خدمت کردن تسویه جمع میکنن وتحویل شعبه رایانه پادگان میدن که کارت پایان خدمت براشون صادر شود،من این کار را نکردم و 4تا امضا مونده به اخر تسویه،رفتم خونه وفرم تسویه پادگان را بردم خونه وتحویل ندادم.حالا بعد 6سال از خاتمه خدمتم،نامه ای از دادگاه نظام برایم آمده است، ودر آن من سرباز فراری نام برده شده ام.

و دادگاه 7روز به من مهلت داده است،که خودمو معرفی کنم،غیراین صورت حکم جلب من صادر میشود.

(من باید چه کار کنم؟یعنی برم پادگان 4تا امضا اخر جهت تسویه را بگیرم یا اول برم دادگاه نظام؟؟؟)

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شعبه دادسرای نظامی موضوع را پیگیری کنید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول برو دادگاه و آن برگه تسویه ناقص را نشان بده یه جریمه پرداخت میکنی بعد میری یگان تسویه میکنی البته اگر بدهکار نباشی.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

از طریق شعبه دادسرای نظامی موضوع را پیگیری کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

هرچند خدمت شما منقضی گردیده بوده و شما در حال تسویه حساب بودید ولیکن مدت زمان تسویه حساب شما نیز جزء مدت خدمت شما تلقی خواهد شد و به علت عدم تسویه حساب فرار از خدمت محسوب می‌شود و از طریق دادگاه نظامی خود را معرفی تا با پرداخت جریمه‌ی مراتب به پادگان اعلام تا بقیه مراحل ترخیص شما صورت پذیرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام از طریق شعبه دادسرای نظامی موضوع را پیگیری کنید.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

از طریق شعبه دادسرای نظامی موضوع را پیگیری کنید