مشاوره حقوقی رایگان - دریافت حقوق مستمری

با سلام . دختری مجرد هستم و تحت تکفل پدر می باشم . پدر و مادرم هر دو بازنشسته صندوق کشوری هستند.آیا در صورت ازدواج نکردن هر دو حقوق به من تعلق می گیرد یا فقط حقوق پدر ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از یک مستمری می توانید استفاده کنید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورتی که پدر ومادر شما در قید حیات نباشند از دو صندوق می توانید مستمری را دریافت نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

در صورت نداشتن شغل و فوت پدر یا مادر مستمری برقرار میشود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر از دو صندوق متفاوت باسد حقوق هر دو را دریافت میکنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اگر ازدواج نکنید و فاقد شغل باشید، تنها حقوق یک نفرشان قابلیت دریافت را دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بله از دو مستمری پدر و مادر میتوانید استفاده نمایید به شرطی که از دو صندوق متفاوت باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام اگر از دو صندوق متفاوت باشد حقوق هر دو را دریافت میکنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر شاغل نباشی. تنها بخشی از مستمری پدر به شما تعلق میگیرد و ما بقی در صورت نداشتن خواهر دیگر به مادرتان تعلق میگیرد