مشاوره حقوقی رایگان - تغییر اسم فاطمه به فاطمه یکتا

سلام اسم بنده فاطمه هست و میخواستم اسمم را به( فاطمه یکتا )تغییر دهم آیا میشود درصورت بله شرایط لطفا میفرمایید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از طریق ثبت احوال پیگیری کنید

پرسشگر :

تشکر از شما بزرگواران

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله تغییر اسم امکان دارد ولی شما باید دلیل داشته باشید
و برای تغییر اسم شما باید ابتدا به
اداره ثبت درخواست بدهید و در
صورت رد درخواست ، شما باید در
دادگاه دادخواست تغییر نام
را اقامه نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا به ثبت احوال مراجعه کنید اگر موفق نشدید باید طرح دعوا نمائید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه. وکیل بگیرید بهتر است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلا م در مورد تغییر نام با توجه به پرونده های مکرری که بنده داشتم خدمتتون عرض کنم که بیشتر تغییر نام ها در صلاحیت دادگاه عمومی است و برای اینکه تا جاییکه ممکن است شانس شما بیشتر باشد باید یک سری موارد را در نظر بگیرید این را هم خدمت شما عرض کنم دعوای تغییر نام مانند کلیه دعاوی یکبار رسیدگی می شود لذا پیشنهاد می گردد حتما از طریق سایت تماس بگیرید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر دلایل قوی برای این تغییر داشته باشید ممکن است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

می توانید از طریق ثبت احوال پیگیری کنید