مشاوره حقوقی رایگان - تعویض نام

سلام وقت بخیر من اسمم سکینه است اسم مستعار من آرام هست می خواستم اسم ارام را در شناسنامه اضاف کنم اما اسم سکینه هم بیرون نیارم چون دیگه کلی مدرک دارم که به این نام هست می خوام بزارم
سکینه آرام ... امکانش هست

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا به ثبت احوال مراجعه کنید اگر موفق نشدید باید طرح دعوا نمائید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما و....

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام شما نمی توانید یک نام از خود ابداع کنید

ثبت احوال مراجعه نمایید اگر این نام سابقه داشته باشد برای شما ممکن است لحاظ کنند در غیر این صورت می توانید تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

خیر امکان ندارد
ولی اسم آرام به تنهایی امکان دارد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله می توانید
دادخواست تغییر نام تنظیم کنید