مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست تغییر نام

سلام، یک برای برای تغییر نام روح الله به فرهاد اقدام کردم که ثبت احوال رد کرد. با توجه با اینکه دیوان عدالت به تازگی رای داده که ثبت احوال مرجع رسیدگی به تغییر نام است. آیا میتوان هنوز این خواسته را در دادگاه پیگیری کرد؟

پاسخ ها :

محمدهادی معماری

جناب آقای محمدهادی معماری:

سلام. امکان دادن دادخواست وجود دارد لیکن تغییر این نام با آنچه مورد نظر شما هست بعید به نظر میرسد. البته این نظر بنده هست، می توانید از دیگر همکاران نیز استفتا کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به نظر من این مساله حالت امر مختومه را پیدا کرده و نمیتوان دوباره طرح کرد

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال ، اخیراً تغییر نام خانوادگی بر اساس رأی دیوان عدالت اداری ، در صلاحیت ادارات ثبت احوال شناخته شده است و تغییر نام کوچک همچنان در صلاحیت دادگاههای صالح می باشد و چنانچه رای شما قطعی شده باشد ، اعتبار امر مختومه را خواهد داشت و قابل رسیدگی مجدد نیست .

پرسشگر :

برای تغییر نام دادخواست دادم
تعیین دادگاه شده برام
مستنداتی که ارائه دادم یکیش کپی استشهادیه بود از کسانی که منو میشناختن مبنی بر اینکه من رو به نام فرهاد میشناسن و صدا می‌زنند.
آیا باید این مستندات از جمله کپی کارت ملی و کپی شناسنامه را روز دادگاه "برابر اصل" کنم و ببرم.

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،راه قبلی نادرست،راه فعلی درست،ولی به جهات خاصی که درتغییرنام وجودداردنام های مذهبی قابل تغییرنیست.موفق باشید

دکتر داود کرمی

دکتر داود کرمی :

استان :

با سلام خیر بایستی به ثبت احوال رجوع شود.

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.این رأی دیوان ارتباطی با موضوع شما نداره.یاالله

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا به ثبت احوال مراجعه کنید اگر موفق نشدید باید طرح دعوا نمائید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و

حتی المقدور وکیل دادگستری اختیار نمایید