مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست الزام به تنظیم سند

با سلام و درود من سال 1392 یه سمند خریدم و پولشو کامل پرداخت کردم و اخرین قسط ماشین و که پرداخت کردم تمام مدارک منو نمایشگاهی از من گرفت که وکالت بزنه بنام من .برم تعویض پلاک .از اون تاریخ هیچ خبری نه از فروشنده خبری هست نه از صاحب پلاک ماشین .فقط یکی از نمایشگاه دارها را می شناسم هرموقع بهش میگم من چکار کنم اولا جواب نمیده هر موقع هم جواب میداد یه آدرس نمایشگاه را به من میداد من رفتم دیدم اون نمایشگاه جمع شده.من 8سال ماشین دستمه فقط کارت ماشین و کارت سوخت و دادند به من 8ساله از فروشنده خبری نیست پلاک هم بنام صاحب اصلی سند لطفا راهنماییم کنید چکار کنم آیا میتونم شکایت کنم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دادخواست الزام به
تنظیم سند رسمی و الزام به فک پلاک را اقامه نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی و تعویض پلاک بدهید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود الزام به فک پلاک و الزام به تنظیم سند رسمی مطرح نمایید