مشاوره حقوقی رایگان - خرید ملک توقیفی

من پارسال یک پارکینگ از شخصی خریداری کردم به نرخ تجاری و قرار بود ایشون سند تجاری رو به بنده تحویل دهند هر بار تماس می گرفتم می گفت ماه بعد درست میشه ولی تاکنون 14 ماه میگذره درست نکردن من بجای اون تو قولنامه ملک خواسته بودم ایشون آپارتمان پارکینگ رو معرفی کرد ولی ملک خودش رو با تورم امسال به من فروخت بعد خرید متوجه شدم ملک توقیفی هست الان بخاطر همین نمی تونم دادخواست الزام به تنظیم سند کنم بدهی ایشون به دادگاه 100 میلیونه من 100 میلیون از پولشو ندادم میتونم پول بدم سند ازاد کنم دادخواست الزام به تنظیم سند بدم؟

پاسخ ها :

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

شما هر کاری انجام بدید باید با هماهنگی دادگاه انجام بدید و میشه اینکار رو انجام داد با وکیل مشورت کنید