مشاوره حقوقی رایگان - ملک توقیفی

سلام بنده ملکی را وکالتی خریدم هنگام تنظیم سند متوجه شدیم که ملک به علت مهریه توقیف است و ان طرفی که به ما وکالت داده بود نتوانست برای ما سند بزند و به تعهدش عمل کند چون شخص دیگری ملکی که خودش هم وکالتی خریده بود را توقیف کرده سوال من این است من اگر دادخواست ابطال مبایعه نامه و استرداد وجه را کنم به پول خود خواهم رسید یا نه ؟ چون ظاهرا ملکی که به علت مهریه توقیف است قابلیت سند زدن به نام شخص دیگری را ندارد

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله
شما باید دادخواست ابطال بیع و
استرداد ثمن معامله به علت توقیف
بودن ملک در زمان انعقاد عقد بیع به طرفیت فروشنده اقامه نمایید و

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید بررسی کنید که قبل از خرید شما توقیف شده یا بعد از آن