مشاوره حقوقی رایگان - حکم اخذ رشوه

جرم اخذ رشوه در سال 72 ، اگر الآن رسیدگی شود ، با همان قانون سال 72 حکم صادر میشه یا قوانین فعلی ؟

مطلبی شنیدم در خصوص عفو و بسته شدن پرونده های اخذ رشوه قبل از سال 90 که مبلغ کمتر از صد هزار تومان باشد . آیا مطلب صحیح است

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در قوانین ماهوی کشور از جمله امور کیفری , قانون عطف به گذشته نمیشود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام جرم انجام شده در سال 72 ، مشمول مرور زمان شده است و قابل رسیدگی نمی باشد مگر جز جرائم مستمر باشد و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مشمول مرور زمان شده و قابل پیگیری نیست و در همان مرحله اول شکایت رد میشه.