مشاوره حقوقی رایگان - اخذ رشوه

سلام
بنده و همکارم مامورین راهور هستیم
من راننده هستم مدارک خودرویی که فاقد گواهینامه بوددر دست ما بودکه با بنده بخاطره کاشت مو درارتباط بود یک هفته بعد برای گرفتن مدارک چندین بار تماس گرفته بامن صدا هم ضبط کرده که افسر پول میخواد من کاملا واضح گفتم لازم نیس بیاری بیا مدارکتوبگیرم بدم بهت
چنددقیقه بعداز دادن مدارک بازرسی و حفاظت اومدن و جفتمونو گرفتن و یه بسته تراول داخل آشپزخونه پیداکردندجفتمون داخل بازپرسی گفتیم ما پول نگرفتیم شاکی میگه افسرپول میخواست ولی دادم به راننده که بده بهش درحالی که من اصلاخبری نداشتم صداهم خودش داره
ممنون میشم راهنمایی کنید دادگاه چه حکمی میده؟

پاسخ ها :

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام هرجرمی با اماره ودلایل اثبات میشود اگر ندارد قرار منع تعقیب صادر میشود پیشنهاد میکنم مشاوره تلفنی حتمابگیرید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
علیه کسی که به شما اتهام رشوه نسبت داده است شکایت نمائید.
در خصوص جرم انتسابی خویش نیز به استناد مدارک موجود از خود به دفاع بپردازید.

رسول خیابانی

جناب آقای رسول خیابانی :

سلام شاکی باید دلایل و مدارک محکمه پسند ارائه نماید مبنی بر آنکه شما و همکارتان برای انجام یا عدم انجام عملی که مربوط به سازمان شما می باشد وجه یا مالی دریافت کردید و صرف پیدا کردن پول در منزل شما دلیل بر پرداخت آن توسط شاکی یا دریافت توسط شما بابت انجام یا عدم انجام کار نمی باشد.شما قویا انکار نمایئد.