مشاوره حقوقی رایگان - عقد و طلاق

سلام و درود
بنده 3 سالی هستش با خانمی که قبلا ازدواج داشته و همسر سابقش فوت کرده عقد کرده ام و در مدت این 3 سال همسرم با من و مادرم زندگی کرده و رابطه زناشویی هم داریم.بنده قصد برگزاری مراسم عروسی را ندارم ولی پدر همسرم اصرار دارد که عروسی بگیرد و اجبار دارد که بنده منزلی جدا از مادرم اجاره کنم و ایشان جهیزیه بفرستد ولی برای من مقدور نبوده تا حالا و بنده میخواهم با همسر و مادرم در یک منزل زندگی کنم . ایشان چند روزی هست همسر من را در منزل زندانی کرده و کلیه راههای ارتباطی بین من و همسرم را قطع کرده است و اجبار میکند یا منزل جدا بگیرم یا طلاق بدهم.آیا میتواند چنین کاری بکند و همسر بنده را محبوس و یا درخواست طلاق بدهد؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

همسر شما محبوس نشده می تواند با پلیس تماس بگیرد اما در خصوص خانه مجزا خود همسرتان می تواند درخواست نماید نه پدر همسرتان

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود باید منزل متناسب با شان زوجه تهیه نمایید و مستقل باشد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما چاره ای ندارید یا توافق کنید و طلاق بدهید و یا اینکه باید منزل مستقل باید اجاره کنید.

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

زوجه حق درخواست منزل جداگانه را دارد. ولی با این تفاسیر دلیل موجهی برای طلاق ندارد اما می تواند مهریه را اجرا بگذارد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

خیر اما می تواند درخواست منزل مجزا داشته باشد و حقوق مالی خود رامطالبه نماید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام طبق قانون زوج مکلف است
خانه مستقل و در شأن زوجه تهیه نماید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

براي ازدواج تهيه مسكن متناسب بر عهده زوج مي باشد

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

هیچ اجباری نمیتوانن به عروسی گرفتن داشته باشند شما میتوانید در خواست تمکین بخواهید و از همسر خود بخواهید تمکین کند و در اجرای تمکین اگر زوجه ادعای منزل مجزا و علیحده کند مجبور به فراهم نمودن خانه مجزا هستید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام تهیه مسکن متناسب با شأن زوجه بر عهده زوج می باشد