مشاوره حقوقی رایگان - استعلام وضعیت جسمانی زندانی بعد از ترخیص از بیمارستان

سلام. برادر من طی سکته قلبی و همزمان ایست قلبی در زندان بیهوش شد و به بیمارستان منتقل شد. بعد از اقدامات اورژانسی و بیمارستانی خوشبختانه به هوش آمد ولی دچار فراموشی و لکنت زبان شده است. با این وضعیت نامساعد بیمار ترخیص شد و به زندان برگشت در حالی که راه رفتن هم براش سخته. سوال اینجاست که آیا این زندانی با این وضعیت جسمانی در بهداری زندان تحت مراقبت خواهد بود یا اینکه مستقیما به بخش بر میگردد. و دوم اینکه طبق تظر پزشک در اسرع وقت باید عمل قلب باز صورت گیرد البته بعد از مساعد بودن حال بیمار. پزشکی قانونی هم تایید کرده و نظر داده که تحمل حبس برای ایشان خطر ناک است. ایا با استناد به گزارش پزشکی قانونی امکان ازادی وجود دارد. ممنون

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
طبق قانون با توجه به توضیحات شما ، نباید زندانی بشود و باید در بیمارستان تحت مراقبت باشد و