مشاوره حقوقی رایگان - مرگ در خانه غریبه بطور مشکوک

سلام
خواهر خانم من یکروز ساعت 9صبح تماس گرفت وبا صدای نامفهوم میخواست چیزی بگوید که ما متوجه نشدیم بعدازان هرچقدرتماس گرفتیم جواب نداد روز بعد با کمک دوستانش متوجه شدیم خانه ای اجاره کرده وقتی درب خانه را شکستیم با جسد او روبرو شدیم وقتی پرس جو کردیم فهمیدیم خانه متعلق ب یک آقایی بود که ما هرگز اورا نمی شناسیم پس از تحقیقات خودمان متوجه شدیم که این آقا که پزشک هست این خانم را اغفال کرده و بدون اطلاع خانواد ش برای او خانه ای اجاره کرده و شواهد و دوستان او همگی نشان از آن میدهد با حیله وبا دادن وعده خواستگاری کردن ب دختر ساده تجاوز شده و این ارتباط از حدود3سال پیش شروع شده بوده و این اقا دوبار ازدواج ناموفق داشته وانسان عیاش ومعتادی هست / بجز چندتا از دوستانش که از آنها قول گرفته بود که چیزی ب ما نگویند همه از این ارتباط بی خبر بودیم و به خیال خودمان او دانشجوی پزشکی بود در خوابگاه در تهران هست دلیل مرگ استفاده از قرص بوده این آقا بعداز اینکه مطلع میشود ادعا میکند که این خانم خودکشی کرده واو هیچ گونه دخالتی درمرگ نداشته وبرای کمک کردن این خانه را برایش اجاره کرده ایا قانون ب ما این حق را میدهد که بعنوان قاتل از او شکایت کنیم ادعای شرف برای انکه بدون اطلاع ما خانه ای برایش اجاره کرده و دراین مدت مورد تجاوز او قرار گرفته و ایا دیه شامل خانواد ش میشود
با تشکر لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام امکان شکایت در مورد قتل و
تجاوز به عنف وجود دارد
و با توجه به نظر پزشکی قانونی در
مورد علت مرگ ، قاضی رای صادر
خواهد کرد و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می توانید شکایت کنید و دادگاه موضوع را به پزشکی قانونی ارجاع میده

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر ثابت شود که او عامل قتل بوده قابل پیگیری است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود بعد از شکایت دادگاه موضوع را به پزشکی قانونی ارجاع می دهد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

امکان شکایت به عنوان تجوز وقتل هست

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

باید ادعای شما بابت تجاوز و قتل اثبات گردد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله امکان شکایت بابت تجاوز و قتل با داشتن ادله امکان دارد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در مورد نحوه مرگ باید ابتدا در گواهی فوت علت تامه مرگ مشخص شود . اگر قتل باشد بله قابل مجازات برای ان مرد است و اگر قتل عمدی باشد مجازات اصلی آن اعدام است نه دیه. مگر در شرایطی خاص. اگر خودکشی باشد نیز وضعیت به گونه دیگری است . در هر صورت نیاز به بررسی بیشتری دارد

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام بله باید شکایت کنید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بلی بهتر است وکیل بگیرید تا دفاع مناسب صورت گیرد

يارالله  ياري

جناب آقای يارالله ياري :

سلام ، در مورد قتل با این توضیحاتی که بیان کردید منتفی است مقتول با خوردن قرص اقدام به خودکشی نموده و اقدام بر علیه خود کرده اند و از طرفی اظهار می دارید که طرف شکایت با عملکردش باعث مرگ فامیل شما شده اند این ادعا را بایستی ثابت کنید