مشاوره حقوقی رایگان - سرمایه گذاری بیت کوین در یک استرالیایی

با سلام
من در یک شرکت سرمایه گذاری استرالیایی در زمینه سرمایه گذاری بیت کوین در حدود 15000 دلار سرمایه گذاری کرده ام و بعد از حدود چند ماه حاضر به پرداخت پول من نیست و هر روز بهانه جدیدی برای برداشت من می گذارد از شما تقاضا دارم مرا راهنمایی بفرمایید چطور می توانم پیگیری و شکایت از ان شرکت داشته باشم.

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

شماباید بایک وکیل بین الملل مشاوره بگیرید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با اعلام مشخصات ان شرکت به سامانه 096380 تماس بگیرید . بعد از ثبت ان را از طریق دفاتر خدمات قضایی پیگیری کنید. البته لازم است از اینتر پل نیز کمک بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام شکایت خود را از طریق دفتر خدمات قضایی ثبت کنید

محمد  عطاريان

جناب آقای محمد عطاريان :

با سلام
فقط می توانید شکایت کلاهبرداری کنید. ولی چون طرف شما خارج از ایران هست نمی توانید نتیجه مطلوب بگیرید.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

امکان شکایت هست اما چون خارج از کشور است احتمال نتیجه گیری ضعیف است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید شکایت کنید ولی احتمال موفقیت خیلی کم هست

سیدعلیرضا مولوی

جناب آقای سیدعلیرضا مولوی :

با سلام سوال شما کامل نیست و به این شکل قادر به پاسخگویی نیستم با موسسه هماهنگ کنید تماس بگیرین و مدارکتون رو در اختیارم بزارین تا اگر راهی وجود داشته باشه بتونم کمک کنم

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام موضوع شما قابل شکایت در
ایران نمی باشد مگر

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر شرکت در ایران نمایندگی دارد وشما را به امور غیر واقع امیدوار نموده واز این جهت مبادرت به پرداخت وجهی نموده ایید میتوانید شکایت کلاهبرداری نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

می توانید شکایت نمایید اما با توجه به اینکه در ایران نمی باشد منتج به نتیجه شدن ضعیف است