مشاوره حقوقی رایگان - آزمایش پرده بکارت برای طلاق

سلام .من حدود 14 ساله ازدواج کردم و رابطه نداشتم با آقای که باهاش ازدواج کردم والان دارم جدا میشم
تو معاینه پزشکی قانونی امروز بهم جواب قاطع ندادن ولی گفتن ناحیه 7 یه مقدار آسیب دیده . من هیچ رابطه و تماس جنسی با این آقا نداشتم وخیلی تنهایی کشیدم و به اشتباه تو این تنهایی موندم
حالا بعد طلاق میخواستم اسمش تو شناسنامه م نباشه اما با این حرف دکتر ترسیدم و خیلی گریه کردم چون اصلا رابطه‌ای نداشتم
البته چند سال قبل عملی داشتم که کیست آندو متیوز بود و سوند و بهم وصل بود
ناحیه تناسلی م ورم شدیدی داشت و خونریزی هم داشتم. میتونه این عملم دلیل آسیب باشه
چند ماه قبل پیش دکتر متخصص رفتم گفتنش پرده حلقوی ارتجاعی دارم و نگفت آسیب دیده اما پزشک پزشکی قانونی یه چیز دیگه گفت . میخوام اسمش نباشه تو شناسنامه م اگه پزشکی قانونی تایید نکنه
چیکار باید بکنم وایسم بگم که این آقا قبول داره که بامن رابطه ای نداشته اگه خودش بیاد و بگه تاثیر داره؟
طلاقم توافقی هستش و مهرمو بخشیدم
شهادت خودش میتونه کمک کنه؟ ممنون میشم جواب منو بدین چون خیل ناراحت م فشار زیادی رومه دلم نمیخواد اسمش تو شناسنامه م بمونه

پاسخ ها :

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

می توانید با استناد به سوابق پزشکی مذکور به نظریه صادره اعتراض کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به نظر پزشک قانونی اعتراض کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام قابل بررسی و گفتگو و توضیحات بیشتر است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید به نظریه پزشکی قانونی اعتراض کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود وصول نظریه پزشک قانونی قابل اعتراض است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله اقرار ایشان موثر است مضافا اینکه جنابعالی می توانید بابت عملی که در آن ناحیه انجام شده است را علت این واقعه مطرح نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام با استناد به اسناد پزشکی خود به نظریه کارشناسی اعتراض کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

به نظر پزشکی قانونی می توانید اعتراض کنید مدارک خود را هم بدهید بررسی شود اقرار زوج هم کمک‌ میکند.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

بله ایشان اگر ادعای باکرگی شما را بپذیرند ضرورتی به نامه پزشکی قانونی نیست...