مشاوره حقوقی رایگان - خانه روستایی

سلام
من اهل یه روستایی هستم و از پدر مرحومم دو قطعه زمین برام رسیده و یکی تقريبا دویست متر از روستا فاصله دارد و الان اونجا خونه ساختم و زندگی میکنم و زمین مورد نظر خارج از محدوده میباشد و نزدیک 3000متر هست و چون سند اصلاحاتی میباشد نمیتونم مجوز بگیرم بنظرتون میتونن تخریب بکنن؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود جهت تغییر کاربری ولو در موارد مجاز می‌بایست از جهاد کشاورزی مجوز اخذ کرد، اصولا تخریب نمی‌شود گرچه رویه شعب متفاوت است

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

درصورتی که در بافت نباشد قطعا تخریب خواهد شد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اگر خارج از محدودده است نیاز به مجوز دارد اصولا بله

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر بدون مجوز ساخت و ساز صورت پذیرفته باشد اصولا بله

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر خارج از بافت روستا باشد امکان تخریب وجود دارد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر بدون مجوز ساخت و ساز کرده باشید یا تخریب خواهد شد و یا مستلزم پرداخت جریمه است

يارالله  ياري

جناب آقای يارالله ياري :

سلام ، در صورت اینکه کاربری کشاورزی باشد و شما بدون مجوز و تغییر کاربری احداث بنا کرده باشید می توانند تخریب کنند اما بعید می دانم تخریبی انجام گیرد و در صورت اینکه زمین ملی باشد قطعا تخریب صورت می‌گیرد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام درصورتی که دربافت نباشدامکان تخریب وجوددارد

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

جهت احداث بنا در روستا نیاز به اخذ مجوز از دهداری است سعی کنید با مسیولین ذیربط مذاکره نمایید تا با اخذ جرایم پایان کار صادر نمایند

زهرا  زارعي

سرکار خانم زهرا زارعي :

سلام اگر بعنوان تغییر کاربری محسوب شود بله امکان دارد