مشاوره حقوقی رایگان - حکم بد حجابی

سلام ، ممنون میشم راهنمایی کنید ، در یک موقعیت که زلزله میشود و همه از خانه بیرون می‌روند ، راهروی خانه طویل است و برای لباس پوشیدن امنیت ندارد، ریشتر زلزله بالاست ، همه از خانه بیرون می‌آیند و شخص کلید ندارد و پشت در میماند ، لباس خانگی تنش است و حجاب سر و پا ندارد ، همسایه ای هم اطراف نیست و برای دوری از خطر سوار ماشین شده و رفته اند و زن تنها است ، شماره ای هم حفظ نیست و فقط یک کیسه پیدا میکند که دور خود بپیچد ، ساعاتی از زلزله میگذرد ، پلیس او را میگیرد ، حکمش چیست ؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با بیان کردن چنین شرایطی چون در حالت اضطرار بوده جرمی مرتکب نشده

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است خیر جرمی واقع نشده است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

در صورت اثبات ادعای شما هیچ مجازاتی ندارد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

مضطر است و مرتکب جرمی نشده است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

حکمی وجود ندارد چرا که سونیت شخص مفقود است ودر حالت اضطرار وفورس ماژورچنین وضعی ایجاد شده است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت اثبات موضوع قابل مجازات نیست و دادگاه با توجه به اوضاع و احوال تصمیم گیری می کند.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام چون در حالت اضطرار بوده جرمی واقع نشده