مشاوره حقوقی رایگان - مشکل با پدر

سلام. من یه دختر 16 ساله هستم پدرم معتاده و مواد مصرف میکنه اصلا خرجی نمیده و حتی اگر پولی هم بگیره فقط مواد میخره و توقع داره مادرم پول پیدا کنه تا بتونه فقط خوراکی بخره برای خونه پوشاک که هیچی و مادرم مدرک تحصیلی و شغلی نداره و باید از بقیه پول بگیره و من از این وضعیت عصبیم حتی یواشکی طلا هم از ما میخواد بفروشه و همون پولی که مادرم پیدا میکنه هم یواشکی برمیداره و بعضی وقتا در ماه شده 3 یا 4 بار من با صدای دعواشون و داد و بیداد یا صب خیلی زود از خواب پریدم یا موقع درس خوندن دیگه تمرکزی نمونده. خسته ام چیکار میتونم انجام بدم ؟ و اینکه پدرم مشاور هم نمیاد که بخوایم صحبتی با مشاور داشته باشیم حتی دیگه تو کارهای روزانه هم به ما کمکی نمیکنه یعنی فقط تو خونه ی ما هست به ما دستور میده که براش غذا درست کنیم و فقط میخوره و میره و الان حداقل 2 ساله که هیچ خرجی ای از طرف اون به من نرسیده و من اذیتم که مادرم مجبوره اینجوری تلاش کنه و به خودم هم تو این سن جایی کار نمیدن. وضعیت ما جوریه که حتی دیگه گوشت و مرغ هم نمیتونیم بخریم یا میوه لطفا اگه میشه منو راهنمایی کنید که دیگه واقعا کم آوردم تو این وضعیت نمیتونم زندگی کنم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

می توانید جهت نفقه شکایت نمایید زندان دارد و یا موارد دیگری

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با شماره 123 اورژانس اجتماعی تماس بگیرید
یا حضورا از طریق بهزیستی پیگیری کنید.

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. با اورژانس اجتماعی 123 حتما تماس بگیرید و درخواست بستری پدرتان را داشته باشید. گاهی به صورت اجباری ایشان رامنتقل مینمایند. تماس بگیرید حتما راهکاری به شما خواهتد داد. مادرتان از طریق مراجع قضایی نیز میتواند اقدام کند.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

شما. با شماره 123 اورژانس اجتماعی تماس بگیرید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید

سامان نظری

جناب آقای سامان نظری :

سلام شما میتونید شکایت کنید از ایشون به خاطر عدم پرداخت نفقه . یا معرفی ایشون به مراکز ترک اعتیاد و حتی در موارد شدید تر جدا شدن و دادخواست طلاق مادرتون به سبب اعتیاد پدر

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق اورژانس اجتماعی پیگیری کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از طریق اورژانس اجتماعی موضوع را پیگیری نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با اورژانس اجتماعی 123 تماس بگیرید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با اورژانس اجتماعی 123 برای راهکار جهت کمک به خودتان تماس بگیرید اما پدر را به کمپ‌ببرید اگر تلاش برای ترک اعتیاد افاقه نکرد از موارد عسر و حرج است و مادر می تواند به استناد به این مورد طلاق بگیرد.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام ابتدا با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید و سپس دادخواست ترک انفاق کیفری را مطرح نمایید

ابراهیم نوری

ابراهیم نوری :

باسلام .ازطریق مراجعه حضوری یا تماس تلفنی با شماره 123اورژانس اجتماعی مشکلتون رو مطرح نمایید ضمنا درخصوص خرج و مخارج زندگی که اصطلاحا نفقه گفته میشود هم میتوانید از طریق مرجع محترم قضایی اقدام نمایید.موفق باشید