مشاوره حقوقی رایگان - حکم ورود به منزل برای رابطه نامشروع

درود
خسته نباشید
ایا برای رابطه نامشروع حکم ورود به منزل صادر میشود؟و اگر صادر شود فقط در صورتی که درب منزل رو باز کنن امکان بررسی هست یا اگر باز نکنن میتونن ورود کنن از طریق دیوار یا شکستن قفل؟نوع حکم ورود به منزل در این مورد متفاوت است؟
ممنون میشم واضح توضیح بدید

پاسخ ها :

محسن دولّو

جناب آقای محسن دولّو :

سلام منظورتون از رابطه نامشروع چیست.؟ آیا محل فساد و فحشاست و مدام افراد به این منظور رفت و. آمد مکینند؟

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله امکان ورود به منزل وجود
خواهد داشت
و برای شکستن قفل باید در حکم ورود به خانه ، ذکر شده است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بنا به اهمیت جرم امکانپذیر است معمولا ازقفل ساز استفاده میشود