مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست و اجرای حكم

با سلام و وقت بخير. خدمت وكلای گرامی، بنده با شراكت يک اقايی به صورت شراكت ٥٠ / ٥٠ اقدام به واردات اجناس به ايران نموديم، وظيفه بنده مكاتبه با شركت هاي خارجي و جمع اوري اجناس و تحويل به باربری شريک بنده بود و وظيفه ايشون رساندن اجناس، بنده يه چند روزی نبودم ايشون شک ميكنه و ميره شكايت ميكنه داخل شوراي حل اختلاف محله ، ابلاغیه شوراي حل اختلاف براي بنده مياد با موضوع كلاهبرداري ، مطالبه وجه ، تاخير تادیه ، مطالبه وجه دادرسي ، پس حضور در شوراو نشان دادن فاكتور تحويل اجناس به باريزي شريك بنده ، مشاور شورا اصلاحيه صادر كرد كه بنده منع تعقيب شده و شريك بنده موظف است تا تاريخ ١٠/٣٠ اجناس را داخل ايران به بنده تحويل دهد در غير اين صورت محكوم به پرداخت ( مبلغي مشخص ) خواهد بود ، با اين حال كه امروز ١٢/٢١ هنوز بنده اجناس رو تحويل نگرفتم ، درخواست اجراي احكام كردم كه مشاور شورا مهر كردند و منشيشون گذاشتن داخل پرونده و گفتن ٢ هفته بعد تماس بگيريد پس از ٢ هفته گفتن به ما مبلغ شما بالا ٢٥ میليون است و بايد شكواييه تنظيم كنيد، می خواستم برای رسيدن به خسارت راهنمايی كنين همچنين ايا بنده ميتون به جرم افترا پرونده قبلی از شريكم شكايت كنم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خواسته اگر بیشتر از 20 میلیون تومان باشد باید در دادگاه طرح دعوا بشه.
افترا قابل اثبات نیست و پیگیری موضوع نتیجه ای نخواهد داشت.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام پرونده اصلا در صلاحیت شورا نیست و به دادگاه ارسال خواهد شد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود نسبت به افترا نتیجه مطلوبی نخواهد داشت

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر سرنیت شریک شما محرز باشد و امکان طرح شکایت افترا وجود دارد در خصوص خسارت نیز باید دادخواست مجزا طرح نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

پرونده در صلاحیت شورا نیست باید در دادگاه رسیدگی شود