مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از شریک کاری در مغازه

سلام پسر برادرم به من پیشنهاد راه اندازی مغازه فست فود به صورت شراکت یکساله داد و من 300 میلیون از پول پیش خانه ام سرمایه گذاشتم مغازه زدیم ولی چون به ایشان اعتماد داشتم قرارداد ننوشتیم و بعداز دوماه و نیم که مغازه از هزینه به سودهی رسید فقط نصف پولمو داد و منو انداخت بیرون و تمام پرداخت هزینه ها حتی پول پیش مغازه از حساب من واریز شده و شاهد هم دارم حالا من چطور میتونم شکایت کنم که پولم وضرر و زیان بگیرم؟ کلاهبرداری یا خیانت در امانت میشه؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پیشنهاد بر این است که شکایت کیفری ننمائید و دادخواست حقوقی ارائه دهید.
به همین موجب، دادخواست به خواسته‌های اثبات شراکت و مطالبه سهم‌الشرکه را از طریق یکی از دفاتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

نه کلاهبرداری است نه خیانت در امانت.
موضوع حقوقی است. دادخواست مطالبه وجه بابت قرض بدهید

فهیمه حیدرپور

فهیمه حیدرپور :

سلام و احترام. میتوانید تحت عنوان جزایی خیانت در امانت و تحصیل مال از طریق نامشروع سکایت خود را مطرح کنید طرح دعوی حقوقی اثبات شراکت و‌مطالبه سهم الشرکه پیشنها‌د میشود.

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

سلام کیفری که اثباتش بسیار سخت است _بهتراست مطالبه وجه دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید دادخواست اثبات شراکت مطرح نمایید
و