مشاوره حقوقی رایگان - توقیف موتور مزایده و متهم ب دزدی

سلام.من یک موتور مزایده مدل 1385 خریدم برگه مزایده داشت ولی فاقد پلاک بود . درحال رانندگی بودم ک گشت اگاهی منو گرفت برد کلانتری.متاسفانه شماره شاسی و موتور سیکلت واضح و معلوم نبود.پس منو کردن بازداشتگاه و گفتن متهم ب دزدیدن موتورسیکلتی و... از انجا ک برگه مزایده و قولنامه دستی داشتم لحظه اخر رفیقام گزاشتنش رو پروندم
.زنگ زدیم ب کسی ک موتور ازش خریده بودم و اونی هم ک برگه مزایده ب نامش بود گفتن همچین موتوری نداشتیم و جواب ندادن.خلاصه بعد چند جلسه دادگاه ..رفتیم پیش قاضی کشیک.قاضی نوشت بنابر مستندات موتورسیکلت مزایده و اوراقی میباشد متهم ازاد و برای تکلیف موتورسیکلت ب فلان شعبه بازپرسی دادگاه مراجه کنید.منو تو کلانتری ازاد کردن گفتن فردا بروو بازپرسی برای موتورسیکلتت.چندروز بعد رفتم خواستم برم درب در از چند وکیل جریانو گفتم.گفتند اگر بری ممکن بازپرس بازداشتت کنخ و قرار برات تعیین کنه.خواستم بدونم ایا منی رو که قاضی دستور داد متهم ازاد بشه و ازادم کرو چجور ممکن ک بازپرس دستور بازداشت و قرر برام بزنه؟ایا این حقیقت داره یان؟و اینکه ممکن هست موتورسیکلت رو ازاد کنم یان؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول رای دادگاه را بگیر بعد با رای دادگاه برو بازپرسی، موتور اوراقی است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد و مدارک شما جهت اظهار نظر دقیق حقوقی قابل بررسی می باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

موتور اوراقی است و مجدد بازداشت نمیشوید