مشاوره حقوقی رایگان - تهمت و افترا از طریق صدای ضبط شده تماس

سلام ، فردی به بنده پولی قرض داده و نصف مبلغ را پس دادم (فیش گردش حساب موجود است )و بقیه ان را شفاهتا رضایت گرفتم و قرار شد پرداخت نکنم ، بعد از چند ماه دوباره تماس گرفتند و طلب درخواست پول کردند و بنده با استفاده از لفظ شیاد و کلاهبردار از پرداخت پول امتناع کردم ، ایشون میتوانند با طرح شکایت به عنوان تهمت و افترا و ارائه صدای ضبط شده پشت تلفن و ارائه شاهد (از پشت تلفن صدا رو شنیده باشه) میتوانند از بنده شکایت کنند ؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی ، شما تهمت زدید، بنده خدا ابتدا از مطالبه نصف پولش از شما گذشت کرده بعد پشیمان شده ، شیاد نیست!!!