مشاوره حقوقی رایگان - خودکشی

سلام وقت بخیر
اگر روان شناس متوجه بشه مراجع اش قصد خودکشی داره ولی به خانواده اش اطلاع نده و مراجع خودکشی کنه و خانواده اش از ‌روانشناس شکایت کنن دادگاه میتونه روانشناس رو محکوم و مجازات کنه؟!

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است جرمی واقع نشده است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر روانشناس مسئولیتی ندارد.
و از طرفی در صورت انکار روانشناس قابل اثبات نیست.

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام در صورتیکه این موضوع برای دادگاه محرز شود �‌تواند قابل پیگیری باشد

يارالله  ياري

جناب آقای يارالله ياري :

سلام ، روانشناس تکلیفی در راستای اطلاع رسانی به خانواده ندارد اما می توانستند به پلیس پیشگیری از وقوع جرم اطلاع رسانی کنند و همچنین از لحاظ اخلاقی روانشناس قابل سرزنش است اما از نظر قانونی بعید می دانم قابل پیگرد باشند هر چند قانونگذار ترک فعل را هم از عناوین مجرمانه دانسته اما در این خصوص وظیفه روانشناس کاملا روشن و مبرهن است در هر صورت تصمیم نهایی با دادگاه است .

فاطمه مسعودآزاد

سرکار خانم فاطمه مسعودآزاد :

سلام وقت بخير
روانشناس مرتكب جرمي نشده است لذا شكايت، محكوميت و مجازات منتفي است.