مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت رانندگان استیجاری با خودرو خود در اداره

اینجانب کامل شرایک تبدیل وضعیت دارم ولی حالا وزارت بهداشت میگه باید شرکت که شما رو بیمه کرده باید شرکت تامین نیروی انسانی باشه نه شرکت دیگه. حالا شرکت ما تو مناقصه ماده 17 مناقصه برده.تا حالا هم هیچ شرکت تامین نیرو تو مناقصه خودرو استیجاری شرکت نکرده. من باید چیکار کنم اینا قانع کنم ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید موضوع را از مرجع مربوطه پیگیری کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید در دیوان عدالت دادخواست بدهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر مستقیماً با دستگاه اجرایی دولتی قرارداد دارید یا شرکتی برای ارائه خدمات کاری نیروی انسانی آن سازمان تامین می نماید از بودجه و اعتبارات دولتی استفاده می نماید امکان تبدیل وضعیت وجود خواهد داشت

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود از طریق مرجع مربوطه پی‌گیری بفرمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوتنید دیوان عدالت اداری پیگیری کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق آن مرجع و سپس دیوان اقدام کنید