مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت رانندگان استیجاری فرزند ایثارگر جانباز

با سلام بنده راننده استیجاری اداره گاز هستم. سوال بنده این است که قرارداد پیمانکاری با ما بسته شده و آیا به عنوان راننده استیجاری که فرزند جانباز هستم ، بنده هم در برنامه تبدیل وضعیت ایثارگری و استخدامی میتوانم پیگیر باشم و یا شامل بنده میشود؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر شما با پیمانکار قرارداد دارید

یاسر معتمدی محمدیان

جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان :

با سلام موضوعتان دارای ضوابط خاص است از ارگان مربوطه پیگیری نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر رابطه قراردادی شما مستقیماً با اداره گاز باشد و بیمه شما توسط آنها پرداخت می گردد بله

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله به شرطی که تمام شرایط مقرر در قانون را داشته باشید