مشاوره حقوقی رایگان - تبادل لوایح

باسلام شخصی طبق رسید دستی جعلی از دست دوبرادر که یکی من و یکی دیگر از برادرام شکایت کرده بود که مافلان مبلغ به ایشان مدیون هستیم وطی چندسری که ما(خواهان)برای طلب خویش رفتم اینها نداده اند تامجبوربه شکایت شدم تاحقم رابگیرم دردادگاه بدوی خواهان وکیل داشت منتها نمیدونم چراصحبت نکرد البته‌ دفتردارشعبه اومد به قاضي فکرکنم گفت ایشان نمیتونه وکالت خواهان راقبول کنه که فکرکنم قاضي به احترام وکیل ازدادگاه بیرونشان نکرد ولی فکرکنم گفت نمیتونی صحبت کنی اولا که این جریانش چیه بعدچون مادوبرادرگفتیم اون امضاهها کاملا جعلی هست ومن محکومیت خواهان راچندماه قبل ازدادگاه برای پرونده دیگر به قاضي نشان دادم بحرحال قاضی گفت اصل نامه رابیاورند بفرستیم برای خطشناسی که ماخواندگان هم درنامه های اولیه مان همین درخواست راداده بودیم به قاضي که برای احقاق حق هرکسی برود به اداره خطشناسی که 5ماه ازاین گذشت تا قاضی حکم داد که با اینکه چندبار برای هزینه کارشناسی اعلام کردیم واین دعوا فقط باخط شنایی قابل رای وازوقت قانونی گذشته است وخواهان اقدامی نکرده درخواست خواهان ردمیباشد و20روزبرایتجدیدنظر وقت گذاشته بود که چندی ابلاغیه ای اومدکه وکیل به حکم اعتراض دارد که هیچ پیامی برای من نیامده و تجدیدنظر اینکه خبر نداده اند برای واریز کارشناسی وطبق بندهای مختلف قاضي کارشکنی کرده که با گذشت وقت قانونی وعدم خبر برای هزینه کارشناسی به تجدید نظر فرستاده اند که ابلاغیه برایمان باموضوع تبادل لوایح اومده خواستم ببینم تولوایح بایستی چی بنویسم باتوجه به اینکه امکان دارد روزدادگاه چون قانونی وکیل خواهان درآن تایم نبود ابلاغ هزینه کارشناسی برای خواهان رفته باشد ووکیل ایشان پس ازپروسه ای که درنامه ها آمده وکیللش فلانی بعدا درست کرده تمبرشاید درانروزباطل نکرده بود بحرحال الان وکیل سواستفاده وشاید اعمال نفوذ در خط شناسی کرده که خداییش هم جعلیه فقط وقت وفکر مارومخدوش کرده بااینکه درتوضیحات وکیل برای تجدیدنظر گفته طبق رفتنهای مکرر خواهان بابت طلب درصورتیکه 2ماه قبل ازشکایت 3سری بنده جلب دارم که دردادگاه بدوی هم به رویت قاضي رسید اصلا ایشان 3سال ازمن فراری بود تابا جلب گرفتمش حالا وکیلشان همه چیزو رو زیر پا گذاشته به دروغ گفته طی مکرر برای گرفتن پول پیش ما اومده شرمنده طولانی شد خواستم کاملا از مسئله سردربیارید ممنون از وقتی که میذارید با سپاس

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام برای تنظیم لایحه دفاعیه به وکلای
سایت دادراه مراجعه کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام.در خصوص سوال اول چون اشراف کامل به ماجرا وپرونده شما نیست اظهارنظر هم غیر ممکن است ممکن است دفترچه وکالت تمدید نشده یا تمبر کم زده وهزار دلیل دیگر ....درخصوص سوال دوم در تبادل لوایح شما درجواب تجدید نظر خواهی تجدید نظر خواه دفاعیاتتان را می نویسید واگر تبحر ندارید بدهید یک وکیل تنظیم کند وسوال اخر شما می توانید به نظر کارشناس خط اعتراض دهید تا برود هییت سه نفره

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای تنظیم لایحه از طریق سایت درخواست بدهید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود با احدی از همکاران سایت ارتباط تلفنی برقرار نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق سایت درخواست وکیل برای تنظیم لایحه بدهید.