مشاوره حقوقی رایگان - معیوب بودم ماشین

سلام بنده 5 روز پیش یه ماشینی معاوضه کردیم
و اینکه 40 میلیون هم سر دادیم
الان ماشینه موتور یاتاقان زده و اینکه فرمون و گیربکسش خراب شده
تماس گرفتم فروشنده گفت به من مربوط نیست
ایا میشه هزینه تعمیر موتور رو گرفت ازش
و اگر نداشت چکار میشه کرد

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام و قابل مطالبه است و در صورتی که داشته باشد ولی پرداخت نکند می توانید برگ جلب بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با اخذ تامین دلیل می توانید خسارت خود را به جهت عیب خودرو تایید کنید یا اگر قصد فسخ قرارداد دارید می توانید با ارسال اظهارنامه فسخ قرارداد را اعلام کنید و سپس دادخواست تنفیذ فسخ و استرداد ثمن معامله به انضمام هزینه های که کردید را مطالبه کنید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ابتدا با اخذ تامین دلیل و جلب نظر کارشناس رسمی دادگستری عیوب خودرو مورد بررسی قرار داده و سپس نسبت به تعمیر آن اقدام و خسارت را از فروشنده دریافت نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا تامین دلیل نمایید و سپس دادخواست فسخ مطرح بفرمائید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام ابتدا تامین دلیل نمایید و سپس دادخواست فسخ مطرح بفرمائید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله شما باید ابتدا دادخواست تامین دلیل را مطرح نمایید
و سپس اظهار نامه برای فروشنده ارسال
کنید
و بعد دادخواست تنفیذ فسخ بیع و
و یا دادخواست مطالبه خسارات را
مطرح نمایید