مشاوره حقوقی رایگان - معیوب بودن خودرو

با سلام
بنده یک ماشین معاوضه کردم
و اینکه ماشینی که من برداشتم الان موتورش بعد از 4 روز تعمیر اساسی میخواد
فرمونش خراب شده و اینکه گیربکس خراب شده
باهاش تماس گرفتم گفت به من ربطی نداره خودت خراب کردی

پاسخ ها :

يارالله  ياري

جناب آقای يارالله ياري :

سلام ، تامین دلیل دهید ، هم می توانید مطالبه خسارت کنید و هم اینکه فسخ معامله به جهت تدریس در معامله

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

بدوا تامین دلیل کنید وبرایش اظهارنامه فسخ بفرستید سپس دادخواست استرداد ثمن معامله را نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

خیر ببینید به این صورت نیست که شخص وی به من ارتباطی نداره شما اول براشون یک اظهارنامه بفرستید مبنی براینکه خودرویی که به من فروختید معیوب هست زشت و درخواست فسخ داشته باشید و اگر این اتفاق نیفتاد فوراً از طریق شورای حل اختلاف تامین دلیل کنید ماشین و کارشناسی کنید و درخواست فسخ معامله رو به طرفیت ایشون به دادگاه ارائه بدید