مشاوره حقوقی رایگان - قولنامه دستی

سلام ببخشید بدونم یکماهی هستش ماشينم رو معاوضه کردم وطرف که ماشین روازش برداشتم به من گفت ماشین ازنظرموتوری موردی نداره الان بعدازاون مدت ماشين خراب شد و حدود5میلیون برام هزینه برداشت ومکانیک وقتی موتور ماشين رو باز کردگفتن ماشين روجوری جمع کردن که فقط بتونن ردش کنن وصاحب ماشینی که من ازشون گرفتم قسم خوردن که ماشین تاالان با نشده وموتوری سالم سالم هست که دروغ گفتن به من منم تمام زندگیم همون ماشين بود که باهاشون معاوضه کردم ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر خیارات را ساقط نکردید میتوانید بر اساس خیار عیب انرا فسخ کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

دادخواست فسخ و استرداد ثمن دهید. جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر طرح شکایت نتیجه ای نخواهد داشت

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر عیب عمده داشته حق فسخ دارید ولی فوری است