مشاوره حقوقی رایگان - اعاده خدمت فرزندان شهدا

سلام
وقتتون بخیر
خسته نباشین

بنده کارشناسی پرستار 38 ساله و با 14 سال سابقه خدمت رسمی (فرزند شهید) در وزارت بهداشت (بیمارستان دولتی) بودم

با توجه به مشکلات خانوادگی درخواست بازخریدی دادم و *موافقت شد*

سوالم اینه بعدا (حداقل یکسال بعد از بازخریدی )
میتوانم درخواست اعاده خدمت کنم ؟
در صورت موافقت با اعاده خدمت فقط در وزارت بهداشت و بیمارستان میتوانم شروع به کار کنم یا حق انتخاب دارم (آرگان های مرتبط با مدرک تحصیلی پرستاری) ؟
ممنون میشم راهنمایی کنین

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
موضوع را از مرجع مربوطه پیگیری کنید