مشاوره حقوقی رایگان - برگشت به کار به ناجا

سلام بنده8سال در ناجا خدمت کردم به دلایل قضایی بازخرید شدم به مدت یکسال آمدم بیرون می‌خوام دوباره برگردم وکیل درجه یک می خوام کارمو درست کنه هزینه اش مهم نیست

پاسخ ها :

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

چنین امکانی وجود ندارد مگر شما تخصص خاصی داشته باشین و نیاز داشته باشن آن ارگان

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

باید به دیوان عدالت اداری دادخواست بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام باید در دیوان عدالت
دادخواست بازگشت به کار را مطرح نمایید شاید موافقت نمایند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام باید به دیوان عدالت اداری دادخواست بدهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

مطابق ماده 136 قانون استخدام ناجا اشخاصی که با درخواست شخصی بازخرید شده اند و بیش از 5 سال از بازخریدی آنها نگذشته باشد می‌توانند نسبت به اعاده به ناجا اقدام کنند و با توجه به اینکه شما با حکم قضایی بازخرید شده اید امکان‌پذیر نخواهد بود