مشاوره حقوقی رایگان - اثبات مالکیت خودرو

سلام خسته نباشید شوهر بنده رو با ده کیلو تریاک گرفتن بعد ماشین به نام بنده هست بازپرس پرونده ماشین آزاد کرده بود بعد بیست روز دادستان دوباره توقیف پلاک داده الان برای من ابلاغ اومده از سمت دادگاه برای اثبات مالکیت آیا میخواهن ماشین رو ضبط کنن

پاسخ ها :

يارالله  ياري

جناب آقای يارالله ياري :

سلام ، قرار اناطه صادر شده و شما بایستی در مهلت مقرر اثبات مالکیت مطرح کنید و سپس رسید دادخواست تحویل دادستانی یا مرجع که تکلیف نموده مالکیت خود را از طریق حقوقی ثابت کنید تحویل دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید با تنظیم لایحه دفاعیه
دقیق و ممکن ، مالکیت خود را اثبات
نمایید و