مشاوره حقوقی رایگان - کیفری

باعرض سلام و خسته نباشید پرونده من در احکام کیفری هست و متهم هستم و حبس دارم در شهرستان دیگه زندگی میکنم تا یکشنبه ظهر پرونده را تو سامانه مشاهده میکردم الان از یکشنبه بعد از ظهر دیگه پرونده را نمیبینم نمیدونم چی شد علتش چی می باشد باتشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
علامت مختومه شده ها رو بزنید می توانید در سامانه روند پرونده را مشاهده کنید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق دفتر خدمات قضایی پیگیری کنید

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

به دفاتر خدمات قضایی مراجعه کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق دفاتر خدمات قضایی پیگیری کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

علت خاصی ندارد به شما جهت اجرای حکم ابلاغ خواهد شد