مشاوره حقوقی رایگان - طرد شدن از خانه

سلام. من پسری بیست ساله هستم و خواهرم 21 سالشه و پدرم بلافاصله بعد از فوت مادرم ازدواج کرده و الان بعد از چند ماهی من و خواهرم رو میخواهد خونه بیرون بندازه ایا من و خواهرم میتوانیم شکایتی نسبت به ایشان طرح کنیم؟

پاسخ ها :

محسن دولّو

جناب آقای محسن دولّو :

سلام. اگر شما در حال تحصیل هستید و درآمد ندارید و خواهرتان میتوانید دادخواست الزام به پرداخت نفقه بدهید. نفقه شامل مخارج خوراک و پوشاک و مسکن است. البته با وساطت بزرگترها موصوع حل بشود بهتر است.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خواهرتان میتواند برای نفقه اقدام و البته شما هم در صورت وجود شرایطی مستحق نفقه هستید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله امکان اقامه دعوا توسط خواهر شما وجود خواهد داشت

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

بله می توانید شما باید دادخواست نفقه بدید و پدر ملزم است نفقه را بپردازد و منزل هم جزو نفقه می باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خواهران که قطعا می تواند شکایت کند و شما نیز اگر دانشجو باشید می توانید پیگیری کنید.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله می توانید بابت نفقه شکایت کنید و در صورت بیرون کردن از خانه دادخواست ممانعت از حق بدهید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با توجه به سن می توانید مستقل زندگی نمایید و وشما به عنوان پسر در صورتیکه مشغول به تحصیل باشید مطالبه نفقه داشته باشید و همچنین خواهرتان در صورت تجرد نفقه شامل هزینه های خوراک و پوشاک و مسکن می باشد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله در صورتیکه شرایط اخذ نفقه را داشته باشید میتوانید درخواست نفقه نمایید ومنزل جز نفقات است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید اگر مشغول تحصیل هستید نفقه قابل مطالبه است
امکان مستقل شدن وجود دارد