مشاوره حقوقی رایگان - توقیف پلاک

سلام من ساکن تهران هستم و حدودا یک سال پیش ماشین فروختم به یه آقایی که ساکن اسلامشهر هستش و برای تعویض پلاک وکالت دادم که هنوز تعویض پلاک نشده برای توقیف پلاک باید به دفتر خدمات قضایی تهران مراجعه کنم یا اسلامشهر ؟

پاسخ ها :

يارالله  ياري

جناب آقای يارالله ياري :

سلام ، فرقی ندارد در هر کدام از دفاتر خدمات قضایی سراسر کشور دادخواست یا شکایت خود ثبت کنید یا مراجعه کنید در حال حاضر شکوائیه شما به صورت سیستمی به دادگاهی که بایستی به موضوع رسیدگی کنند ارسال می شود.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از محل سکونت خود و دفاتر خدمات قضایی مستقر در آنجا می توانید دادخواست الزام به فک و دستور موقت مبنی بر منع تردد خودرو را بخواهیم

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

برای طرح هر موضوضعی می تواند از هر دفتر خدماتی در کشور استفاده نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادخواست الزام به فک پلاک و دستور موقت مبنی بر توقیف خودرو بدهید.
از هر دفترخانه امکان ثبت دادخواست وجود دارد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما میتوانید در دفتر خدمات قضایی در هر شهری ، دادخواست الزام به فک پلاک و توقیف فیزیکی خودرو را
مطرح نمایید ولی دادگاه صالح ، دادگاه محل اقامت خوانده می باشد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق دفتر خدمات قضایی تهران قابل پیگیری است