مشاوره حقوقی رایگان - حکم جلب ورود به منزل برای سفته

با سلام. اگر شخصی برای سفته حکم ورود به منزل داشته باشد ولی کسی در منزل نباشد ،آیا با این فرض که شاید در منزل هستند ولی در را باز نمیکنند، میتواند کلید ساز آورده و وارد منزل شود؟ در توضیحات خواندم که در منزلی که کسی حضور ندارد در شرایط خاص و با حکم قاضی میتوان وارد شد، حال سوال این است که آیا برای دستگیری شخصی که بدهی سفته با مبلغ 30 میلیون تومان دارد، میتوان از قاضی حکم ورود با شرط اینکه حتی اگر کسی در منزل نبود می توانند وارد شوند را گرفت ؟

پاسخ ها :

يارالله  ياري

جناب آقای يارالله ياري :

سلام ، بله طبق دستور قاضی با اذن ورود به مخفیگاه می توان وارد شد و در نهایت در پاسخ سوال شما امکان وجود دارد البته طبق درخواست شما و متعاقبا دستور قاضی رسیدگی کننده

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

در واحد اجرا بدون توجه به مبلغ درخصوص محکوم علیه متواری حکم جلب ،با شرایط جلب شبانه ،سیار یا ورود به مخفیگاه و ... بنا به درخواست شما صادر میگردد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود با دستور مقام قضایی امکان پذیر است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام برای ورود به منزل باید دستور
مقام قضایی را داشته باشید
و شما میتوانید درخواست حکم جلب سیار را نمایید