مشاوره حقوقی رایگان - درخواست ضرر و زیان از همسر سابق

همسرم پیش خودم حسابداری کار من را بر عهده داشت و من نماینده پخش چند قلم کالا با برندی مشخص در سطح یک استان بودم . ایشان زمانی که من خارج از شهر بودم برای مدتی کوتاه فرصت را غنیمت شمرده و یک روزه به کارخانه که در شهرستان دیگری بود سفر کرد و از آنجا که تمامی پرسنل کارخانه همدیگر را میشناختند و بنا بر اعتمادی که من برایش دست و پا کرده بودم چون با خودم همراه میکردم همیشه در جلسات با اعضای کارخانه ایشان را میبردم اعتماد کامل داشتند. همسر بنده با چند دروغ ساده از جمله که بنده خارج از کشور رفتم و قصد ادامه همکاری ندارم و حسابم را تسویه کرده ام . و از این دست دروغ ها و اعضای جلسه را متقاعد کرد با ایشون قرارداد بنویسن و همکاری شان را ادامه بدهند با ایشون. فورا قرارداد مینویسن و برمیگردن و دادخواست طلاق میدن و بقیه ماجرا
آیا من میتوانم با گذشت چند سال و کسب درآمد بسیار از ایشون شکایت کنم و ضرر و زیان مطالبه کنم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر اثبات این موضوع بعد از چند سال غیر ممکن است.
به هر حال اگر بتوانید اثبات کنید که چنین کاری کرده و به جهت عمل وی به شما خسارت وارد شده می توانید خسارت خود را مطالبه کنید.