مشاوره حقوقی رایگان - وکالت شرکت تعاونی در حال تصفیه

سلام وقت بخیر شرکت تعاونی مسکن در سال 1390 وکالت فروش به اعضاء خود داده و آپارتمان ها رو تحویل داده که اعضاء شرکت تعاونی هیچکدام اقدام به تنظیم سند رسمی بنام خود نکرده اند و هنوز اسناد بنام شرکت تعاونی است .
در سال 92 شرکت منحل شده و هیات تصفیه معین شده و یک نفر از اعضاء هیات تصفیه هم به رحمت خدا رفته .
الان در سامانه ثبت شرکت ها ، شرکت در حال تصفیه قید شده .
سوال اینجاست آیا وکالت فروش جهت انتقال اموال شرکت تعاونی به قوت خود باقیست یا نه ؟؟؟
آیا شرکت در حال تصفیه منحل شده تلقی میشود یا نه ؟؟؟؟
نظر دوستان رو جویا شدم برخی نظر به منحل شدن شرکت دارند و نظر بعضی از دوستان تا پایان عملیات تصفیه توسط هیات تصفیه شرکت منحل شده تلقی نمیشود
متشکرم . یا علی

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شرکت در حال تصفیه بعد از صدور حکم با مدیر تصفیه اداره خواهد شد و شخص مدیر عامل و شکسته محسوب میشود . در مورد وکالت نامه نیز اگر مدت محدودی نداشته باشد معتبر است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام وکالتنامه هنوز معتبر خواهد بود و انتقال اپارتمان با وکالت نامه مانعی نخواهد داشت مگر توسط مدیر تصفیه اعلام غیر قابل انتقال شده باشد
و شرکت در حال تصفیه ، شرکت منحله محسوب نخواهد شد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود وکالت مدت سپری نشده باشد معتبر میباشد