مشاوره حقوقی رایگان - حق عائله مندی

بنده چهارسال قبل ازهمسرم باوجودیک پسر20ساله بصورت توافقی جداشدم ودراین مدت هیچکدام ازدواج نکرده وجلسات ومشاوره های فراوانی جهت حل اختلافات رفته ایم وقراراست بزودی رجوع نماییم، و لی اکنون اداره ازطریق رویت اصل شناسنامه بنده متوجه شده واعلام کرده اندکه علاوه برکسرتمام مزایاازجمله عائله مندی ومزایای دیگرآن واخذمعافیت کفالت فرزندبه جهت کتمان حقیقت باید درواحدتخلفات اداری نیز توضیح دهید،راهکاربنده برای حل مشکل فوق چیست؟!باتشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دفاعیات عراق مطرح کنید
توجه داشته باشید که تخلف شما با توضیحات فوق قابل توجیه نیست

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در هر صورت شما تخلف کرد اید و باید پاسخگو باشید . بهترین دفاع پذیرش ان است تا مجازات کمتری در پی داشته باشد